Naša ECOEGG bajka

Želimo da ljudima sa naših prostora predstavimo inovativne proizvode sa kojima će njihov život biti praktičniji, zdraviji, sigurniji, a pri tom će steći svest o tome koliko je važno očuvanje prirode jer to je nasleđe koje ostavljamo našoj deci.

Naša Priča

Tokom svoje trudnoće, zbog specifične I dermatološki osetljive kože, jedna mlada trudnica iz Beograda, Monja, temeljno se pripremala za dolazak bebe i kupovala sve stvari sa čuvenog spiska za ’’Prvu bebinu kupovinu’’. Posebnu pažnju obratila je na proizvode koji idu direktno na bebinu kožu kao što su kozmetika, deterdžent i omekšivač za veš.

Na našem tržištu nažalost, čak i oni deterdženti koji imaju sliku bebe na sebi, nisu mogli da zamaskiraju sam toksičan i štetan sastav proizvoda kako za ljude tako i za prirodu. Tako je Monja potragu za bezbednim deterdžentom i omekšivačem za veš  nastavila onlajn, na svetskom tržištu i došla do britanskog, premijum brenda ECOEGG.

 Pretraga ga je izbacila na vrh po pitanju zadovoljstva potrošača, ali i bezbenog sastava za ljudsku upotrebu ali i našu planetu. Tako je sve krenulo, neplanirano, iako je Monja tada radila u porodičnoj firmi Izdavačkoj kući Dereta, ipak ju je srce odvelo na drugu stranu. Samo tri nedelje nakon porođaja, tad već tri meseca korišćenja ECOEGG deterdženta, Monja je skupila hrabrosti da kontaktira tu veliku britansku firmu i ponudi se da bude njihov distributer za ceo region. I tako Srbija, i region, imaju ECOEGG proizvode na svojim policama.

Poslujemo u skladu sa sledećim principima:

Brinemo o životnoj sredini i uvek tražimo načine da smanjimo sastojke koji su štetni za naše životno okruženje.

Inovativni smo i uvek pokušavamo da pronađemo načine da poboljšamo naše proizvode i pakovanje.

Nudimo vrednost našim kupcima u vidu proizvoda koji štede novac.

Naša korisnička usluga je ključ uspeha našeg poslovanja i uvek se odnosimo prema našim klijentima i dobavljačima sa poštovanjem i prioritetom.

Naš poslovni uspeh zavisi od našeg tima – zapošljavamo samo one koji dele našu strast prema eko-životu.